x

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul Studio32 va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Numele tau
Email
Pretul dorit lei cu TVA inclus
Expira la
Rezultatul ecuatiei:captcha equation image
Mobilier customCum cumparDespre noiContact
IONUT CATALIN CIRCA
IONUT CATALIN CIRCAIONUT CATALIN CIRCAIONUT CATALIN CIRCAIONUT CATALIN CIRCAIONUT CATALIN CIRCAIONUT CATALIN CIRCAIONUT CATALIN CIRCAIONUT CATALIN CIRCAIONUT CATALIN CIRCAIONUT CATALIN CIRCAIONUT CATALIN CIRCAIONUT CATALIN CIRCA

Owner C.I.C. DESIGN STUDIO, Arhitect partener EVO Horeca Arhitect de interior, a studiat Urbanism, Arhitectura si Design de produs la Universitatea de Arhitectura si Urbanism  Ion Mincu, Bucuresti. Despre C.I.C. Design Studio Suntem o companie specializata pe Proiectare 2D si 3D in Autocad, Modelare 3D de obiecte si randare scene in 3DStudioMax, Modelare 3D in Rinoceros, Editare si creatie grafica in Adobe Photoshop, DTP in Corel Draw Proiectare 2D in detalii de executie si asbuild in constructii civile, planuri si compartimentare spatii comerciale. Urmarie de santier pentru implementarea solutiilor proiectate, corelarea tuturor ramurilor dintr-un proiect de spatiu comercial. Proiectarea si implementarea solutiilor de trafic si acces auto la spatii comerciale si cladiri rezidentiale. Design de produse specifice spatiilor amenajate, adaptate la dimensiunile si nevoile clientului, si design de interior pentru spatii  rezidentiale si comerciale.