x

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul Studio32 va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Numele tau
Email
Pretul dorit lei cu TVA inclus
Expira la
Rezultatul ecuatiei:captcha equation image
Mobilier customCum cumparDespre noiContact
LAURA BOGHIU
LAURA BOGHIULAURA BOGHIULAURA BOGHIULAURA BOGHIULAURA BOGHIULAURA BOGHIULAURA BOGHIULAURA BOGHIULAURA BOGHIULAURA BOGHIULAURA BOGHIULAURA BOGHIULAURA BOGHIULAURA BOGHIU

Arhitect Partener JOINDECO Arhitect diplomat, absolvent al Facultatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti 2014 Despre JOINDECO JOINDECO este un birou de arhitectura si design specializat in transformarea ideilor in solutii. Echipa noastra face tot  ce iti imaginezi sa devina posibil. Credem ca, in practica arhitecturii si a designului, sunt importante doua componente: creativitatea si sustenabilitatea. Scopul nostru este sa iti economisim timpul. Iti realizam designul interior pana la cele mai mici detalii. Il punem in valoare prin designul unui mobilier executat special pentru nevoile si spatiul tau de catre echipa noastra de productie.