x

Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul Studio32 va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Numele tau
Email
Pretul dorit lei cu TVA inclus
Expira la
Rezultatul ecuatiei:captcha equation image
Mobilier customCum cumparDespre noiContact
NATALIA BEREZOVSKAIA
NATALIA BEREZOVSKAIANATALIA BEREZOVSKAIANATALIA BEREZOVSKAIANATALIA BEREZOVSKAIANATALIA BEREZOVSKAIANATALIA BEREZOVSKAIANATALIA BEREZOVSKAIANATALIA BEREZOVSKAIANATALIA BEREZOVSKAIANATALIA BEREZOVSKAIANATALIA BEREZOVSKAIA

Managing partner CREATIV INTERIOR DESIGN STUDIO Arhitect de interior, absolvent al  Universitatii de Arhitectura si Urbanism  Ion Mincu, Bucuresti, sectia design interior. “ De la idei la materializarea lor se afla doar un pas. De la idei originale la materializarea lor se afla un designer”. Despre Creativ Interior Design Studio Suntem un grup energic, prietenos si inspirat de arhitecti de interior, care credem ca orice zi te poate binedispune cu un design reusit. Mentalitatea noastra ne face sa ne dorim mai mult, sa realizam case cu o personalitate distincta, intr-un mediu care te poate conduce foarte usor in kitsch sau catre mentalitati prafuite. Studioul de design Creativ Interior a fost infiintat in 2010 in Bucuresti cu scopul de a oferi clientilor nostri o gama larga de servicii: de la consultanta in design, proiectare de arhitectura, pana la executie: alegerea si ofertarea pieselor de mobilier, corpurilor de iluminat si a finisajelor. Experienta noastra in design va poate ajuta la alegerea conceptului, stilului, finisajelor sau a decorului in amenajarea spatiului, atat rezidential, cat si comercial. Pentru a va convinge puteti intra in Portofoliul nostru de lucrari.