Mobilier customCum cumparDespre noiContact

Despre noi

STUDIO32 este un concept care isi doreste sa reuneasca mai multe branduri de talie mondiala.

Ceea ne propunem noi este sa furnizam orice piesa de mobilier, decoratiune sau corp de iluminat de care e nevoie intr-un spatiu rezidential sau de bussines.

Oferim, in catalogul nostru, peste 3.000 de produse intr-o varietate mare de finisaje si dimensiuni, astfel incat amenajarea si decorarea spatiilor dvs. va deveni o placere.
La randul nostru, oferim servicii de calitate – promptitudine, seriozitate si rapiditate. Mai mult decat atat, specialistii nostri in design si arhitectura va pot consilia in privinta mobilierului si accesoriilor, precum si a combinatiilor posibile.

STUDIO32 este locul in care obiectele spun povesti. Toate obiectele din STUDIO32 au puteri magice – spatiile in care sunt asezate se transforma brusc.

Propunem clientilor nostri piese de mobilier si accesorii deosebite. Unele dintre acestea sunt chiar extravagante. Insa cei care intra in STUDIO32 stiu ce vor.

Cei care nu sunt decisi vor gasi cu siguranta ceva pe placul lor. Oferta STUDIO32 este in continua crestere - canapele & fotolii, scaune, scaune de bar, mese (atat pentru segmentul rezidential cat si pentru segmentul contract/horeca), mobilier de bucatarie, mobilier pentru dormitoare, mobilier living, mobilier terasa/outdoor, corpuri de iluminat, decoratiuni, accesorii, mobilier baie, tapet, covoare, draperii & perdele. 

Obiectele care populeaza STUDIO32 au atitudine, fiind mai mult decat niste piese de mobilier&decor. Ele creeaza atmosfera, individualizeaza spatii, incurajeaza si potenteaza trairi.

Va invitam asadar sa pasiti inauntru si sa descoperiti un spatiu inspirat.

Puteti sa ne vizitati la showroom-ul STUDIO32 in Bucuresti, Sos. Chitilei, nr 177A, Sector 1.Studio32.ro este magazinul online al companiei EVO LOGISTICS SRL.

Despre compania EVO LOGISTICS SRL

Misiunea EVO

Inca de la inceput ne-am propus sa oferim solutii integrate viitorilor nostri prieteni. Pentru ca pana la sfarsitul unui contract fiecare client ne devine prieten. Astfel, venind in intimpinarea tuturor nevoilor, importam sau producem mobilier profesional pentru hotel, cafenea, restaurant, club, discoteca, terasa, fast-food, foud-court, pizzerie, cofetarie, gelaterie, cantina si altele.

Avem stranse relatii cu mari branduri din Europa, printre care enumeram: Pedrali (Italia), Slide (Italia), Cizeta (Italia), Gaber (Italia), Metalmobil (Italia), Plust (Italia),  Werzalit (Germania), Flexfurn (Belgia), Nowy Styl (Polonia),  iar lista continua sa creasca.

Pentru compania noastra, calitatea este un semn distinctiv. Toate produsele noastre sunt inregistrate si exclusive, asadar clientilor nostri nu le ramane decat sa aleaga.

Certificari

Incepand din luna mai 2013, EVO Logistics SRL este certificata ISO 9001 de catre SRAC si IQNET pentru managementul calitatii.Incepand din luna august 2013, marcile detinute de compania noastra, EVO Horeca, Studio32, truEvents au fost inregistrate la OSIM.


FILOSOFIA EVO


Din 2008 ne dezvoltam pe baza reputatiei create de clientii nostri. Suntem preferati pentru profesionalism, onestitate si flexibilitate. Si pentru ca nici unul dintre aceste trei cuvinte nu e o vorba aruncata la intamplare, fiecare merita o explicatie.

 “Profesionalism”

inseamna ca ne pricepem foarte bine la tot ceea ce facem. Avem o echipa bine sudata, care lucreaza impreuna de multi ani si care poate raspunde solicitarilor oricarui client. Personalul nostru cunoaste toate detaliile marfurilor vandute si poate oferi informatii detaliate si consiliere in privinta utilizarii unui produs. Echipele noastre formate din arhitecti, designeri si specialisti vanzari propun mai multe variante tehnice pentru o lucrare si, impreuna cu clientul, decid asupra celei mai fezabile dintre ele.

 “Onestitatea”

se reflecta cel mai bine in relatile cu clientii si cu angajatii. In ceea ce-i priveste pe primii, le oferim preturi corecte si nu orice fel de marfa. Doar cea in care avem incredere si pentru care putem garanta, pentru ca ne punem numele gaj pentru fiecare produs pe care il vindem. Cat despre salariati, ii tratam cu respectul si atentia cuvenite fiecarui om in parte. Si ne straduim in mod constant sa imbunatatim conditiile de munca, oferindu-le salarii peste media industriei, bonusuri, recompense si echipamente adecvate de lucru.

 “Flexibilitatea”

e dovedita si atunci cand vindem, si atunci cand ii rasplatim pe cei mai fideli clienti. Daca un produs nu e disponibil in stoc in momentul in care clientul il cere, il aducem din alt depozit sau de la alt furnizor din reteaua EVO. Si il livram acolo unde este nevoie de el. Pentru clientii nostri fideli am introdus un sistem de recompense proportionale cu valoarea achizitiilor. Le punem la dispozitie o lista de produse (obiecte decorative, corpuri de iluminat, mic mobilier) din care pot sa-si aleaga cadourile. Iar daca preferintele lor nu se regasesc pe lista facem tot ce e posibil sa le indeplinim dorintele.

Pe aceste trei cuvinte am cladit un renume in Bucuresti si in tara. Aceste trei cuvinte ne vor duce si mai departe.

Pentru orice informatii, va rugam sa ne contactati printr-una din metodele de mai jos:

SC EVO LOGISTICS SRL
Sediu: Sos. Chitilei, nr. 177A, Sect 1, Bucuresti, RO

Program lucru:
Luni - Vineri: 10 - 18
Sambata - Duminica: Inchis

Email: studio32romania@gmail.com

Contactati-ne telefonic:
Vodafone: 0729.529.145
Telekom: 021-667.03.96