Mobilier customCum cumparDespre noiContact

Mobilier custom

Totul este posibil. Iar noi avem solutiile.
Ce inseamna, de fapt, mobila custom?

Orice vrei tu.Parca te-ai saturat de compromisuri. Oglindire a propriei tale personalitati, casa ta nu trebuie sa fie subiectul unui compromis.
Alege ce iti place, gandeste-te la ce ti-ar exprima mai bine personalitatea, imagineaza-ti un spatiu in care sa te simti absolut confortabil.
Fiecare client are nevoi si dorinte diferite. De aceea, noi am gandit trei variante prin care tu iti poti satisface si cele mai dificile nevoi ori indeplini cele mai indraznete idei in materie de mobilier.

Ce mobilier iti oferim?

Orice ai nevoie.


Sectiile noastre specializate produc mobilier de inalta calitate, fie ca este vorba de bucatarii, biblioteci ori paturi confortabile.
Nu ne incurca nicio forma inovativa de canapea, nici un pat gigantic, nici un corp de mobilier mic pentru baie. Orice ai nevoie, noi suntem gata sa te ajutam.

Cand vii sa-ti alegi mobila la noi, ai trei variante:

1. Alegi din catalog, apoi din variantele de finisaje, culorile si materialele. Usor si eficient, personalizam orice obiect pentru a se potrivi manusa casei tale.

2. Vii cu o idee despre cum ai vrea sa arate noua ta mobila, noi iti gandim si producem de la zero orice obiect. Totul incepe cu un concept, o fotografie, o idee despre cum vrei sa arate noua ta mobila, iar noi trecem la implementare!

3. Nu ai o idee exacta despre ce iti doresti, asa ca iti punem la dispozitie pentru concept si proiectare unul dintre talentatii arhitecti colaboratori. Iti alegi arhitectul cu care iti doresti sa lucrezi, dintr-o lista atent compusa, iar acesta te va ajuta sa-ti creezi spatiul potrivit personalitatii tale.

In alte cuvinte, nu exista limite si probleme, exista doar solutii.


 

Vrei sa lucrezi cu un arhitect recomandat de Studio32?

Noi i-am ales cu mare grija la talentul, atentia si energia pe o investesc in proiectele lor.
Acum e randul tau sa alegi cu cine vrei sa lucrezi.

Iata mai jos optiunile tale. Fa click pe poze si citeste profilul fiecaruia, apoi alege pe cine crezi ca ti se potriveste si trimite-ne o solicitare de colaborare:


Arhitect Octav Roman
Arh. Octav Roman
Arhitect Natalia Berezovskaia
Arh. Natalia Berezovskaia


 

Te-ai convins? 

Acum urmeaza partea simpla. Foloseste formularul de mai jos sa ne spui ce idei, nevoi sau dorinte ai.

Noi abia asteptam provocarile tale!CONTACT

NUME
EMAIL*
TELEFON
MESAJ
Incarca proiectul tau, ai grija sa nu depaseasca 25Mb in total.
Rezultat ecuatie: